lauantai 31. lokakuuta 2009

Happy HalloweenTaas on se aika vuodesta kun ihmiset viiltelevät irvisteleviä naamoja kurpitsoihinsa ja pukeutuvat milloin vampyyreiksi, noidiksi tai kummituksiksi. Itse en tästä juhlasta oikein perusta, mutta en panisi pahakseni jos Robert Pattison tulisi oveni taakse karkkia kerjäämään.

Oma pyhäinpäiväni onkin kulunut niin pelottavassa puuhassa kuin siivoamisessa. Siitä on nauru kaukana kun sängyn alla asustelee mörkö, joka pudottelee harmaata karvaa ja talon poltergeistit penkovat vaatekaappia ja heittevät tavaroita ympäriinsä. Kerran löysin muumimukin wc:stä lavuaarin reunalta, enkä todellakaan muista, että olisin sen sinne vienyt. Ainut vaihtoehto onkin selvästi, että kämpässäni asuu loisihminen, joka kapuaa sängyn alta kun lähden kouluun ja elelee leveästi asunnossani katsellen tv:tä päivät pitkät tyhjentäen jääkaapin ja jättäen tavarat lojumaan. Ja kotiin tullessani hän piiloutuu vaatekaappiini, josta öisin saattaa kuulua heikkoa kuorsausta tai kiivasti hengitystä.

Nyt on kuitenkin kaikki möröt häädetty ja haamut imuroitu. Muuten päivä sujui rattoisasti New Moonia lueskellessa. Pääsin siinäkin vihdoin vauhtiin, sillä enää pari viikkoa ko. leffan ensi-iltaan, can't wait! Nyt mutustelen itsetehtyä pizzaa ja ajattelin katsoa jos nettini suostuisi pyörittämään mtv3 katsomosta viimeisimmän Muodin huipulle-jakson, joka ranskantunnin takia jäi näkemättä.

Huomenna aamusta yritän raahautua lenkille ja sitten kestitä äitiä ja pikkusiskoa. Ajattelin leipoa heille jotain herkkua, mutta saa nähdä onko suklaata vielä huomenna jäljellä leivontaakin...

Karmivan mukavaa pyhäinpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti