torstai 1. lokakuuta 2009

Garance doré

Ihanan raikas yhdistelmä parittaa vaaleahkot farkut kirkkaan oranssin huivin, valkoisen t-paidan ja tummansinisen takin kanssa. Punaiset huulet ovat piste i:n päälle. Olen viime aikoina ollutkin erityisen kiinnostunut juuri huulipunista sekä tummista sävyistä että klassisesta kirkkaanpunaisesta. Olen muuten aika laiska meikkaaja, joten huulipunalla saisi varmasti nopeasti freesimmän ilmeen, mutta kirkkaat sävyt vähän vielä ujostuttavat.

Musta-valkoisuus toimii aina. Jos tuollaiset sukkahousut joskus tielleni eksyvät, niin varmasti lähtevät kassan kautta kotiini, sen verran monella olen noita jo ihastellut. Mustat maiharit olisi myös ostoslistalla, mutta täydellisiä yksilöitä ei ole vielä sattunut tulemaan vastaan. Kuvan tytön versiot näyttävät melko mallikelpoisilta sopivan pituisen vartensa ja pehmeän näköisen nahkansa ansiosta. Jotain tälläistä minäkin kaipaisin. Ja kun shoppailulakkoni loppuu niin aion satsata hyvälaatuiseen mustaan arkimekkoon.

Ah, taas yksi ihana mekko. Mekossa viehättää jännittävän kuosin lisäksi erikoinen leikkaus. Nyt miellyttää myös epäsymmetriset helmat mekoissa ja tunikoissa. Mä haluun ton mekon!

Ihana neulemekko. Mun pitäisi etsiä jostain joku kaunis neuleenmalli, minkä voisin kiikuttaa mummille, joka puikot syyhyten odottelee neulomisprojekteja. Äidille mummi teki jo kauniin violetin tunikan ja itse haaveilen jostain ihanan paksusta valkoisesta tai sinisestä neuletakista, joka talven kylmältä suojaisi. Nyt kun painoa on tippunut, niin huomaan myös palelevani helpommin. Ja toinen syy neuleiden tarpeelle on se, että kaikki kaappini neuleet ovat jo melkein roskiskamaa... HUoh.

Tästä mekosta ei paljoa tarvitse sanoa. Se on täydellinen.

Ihan ensin on pakko hehkuttaa tämän neidin hiuksia U.P.E.A.T! Odottelen riemulla syyslomaviikon kampaajaa, jolloin saan viimein värjätä tämän kulahtaneen väriset pehkoni ja leikkauttaa myös uuden mallin. Jesh! Asusta sitten sen verran, että kengät ovat todella kauniit, monet remmit miellyttävät edelleen omaa silmääni ja kukkajakku on ihanan raikas. Jotain kukikasta kyllä omakin vaatekaappini selvästi huutaa... (Yritä tässä nyt sitten luoda toimivaa perusvaatevarastoa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti