sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Päivän asu ja eilisen ostokset

Käväistiin pikkusiskon kanssa Helsingissä eilen nopealla shoppailukierroksella. Oikeasti äidin piti myös tulla mukaan, mutta flunssan kaatoi hänet petiin ja hän joutui jäämään kotiin. Sovittiin kuitenkin, että käväistään joku lauantai hänenkin kanssaan katsastamassa parhaat shoppailupaikat. Reissun päätarkoitus oli löytää siskolle takki- ja juhlapukukangasta koulua varten, mutta piipahdettiin toki matkalla muissakin liikkeissä. Aloitimme Gina Tricotista, jossa raahasin ison kasan vaatteita sovituskoppiin. Pari hametta, yhden mekon ja karvaliivin. Liivi oli aika hauska, mutta sai minut näyttämään entistä pulleammalta, joten se sai jäädä. Hameet olivat melko mitäänsanomattomia. Mekko oli jotain tekokuitua ja kun kiskoin sen päältäni niin hiukset nousivat sähköisinä kohti kattoa. Raivostuttavaa! Lähdettiin sitten molemmat sieltä tyhjin käsin ja suunnattiin Forumiin. Siellä käytiin perinteiset liikkeet läpi. H&M:llä kokeilin söpöä hametta ja olinkin jo se kädessä menossa kassalle, kunnes päätin vielä miettiä asiaa. Lopulta en sitten ostanut sitä ja hyvä niin, vaikka se tosi nätti olikin. Lindexin alerekiltä löytyi valkoinen peruspaita, joka pääsi jo tänään päälle. Se on puuvillaa ja tykkään siitä todella paljon!
Forumin jälkeen mentiin Stokkalle etsimään metallivetoketjuja ja siskolle kankaita. Kankaita ei löytynyt, mutta minä sain neljä metalliketjua. Ja toinen vaateostokseni löytyi myös Stockmannilta. Kun noustiin viidenteen kerrokseen niin päätettiin samalla tarkistaa naistenvaatekerros. Ja siellä se odotti. Täydellinen villakangashame. Vein hameen koppiin, vaikka melkein 50€ hinta vähän hirvittikin ja se istui täydellisesti. Hame on merkiltään Christelle & co. ja vaikka hinta vähän hirvittikin, niin kangas tuntuu melko laadukkaalta ja hame on kaikinpuolin täydellinen. Olen jopa vähän ylpeä tästä ostoksesta, sillä se käy perusvaatevarastooni täydellisesti!
Jatkoimme matkaamme Zaran kautta Eurokankaaseen. Eurokankaasta sisko löysi farkkukangasta takkiinsa ja vuoriksi nättiä sinistä kangasta. Itse kahlasin läpi palalaatikot ja bongasin upeaa sinistä satiinia, josta aion väsätä itselleni juhlapuvun iskän 50-vuotis juhliin ensi vuoden toukokuuksi. Lisäksi löysin harmaata neulosta, josta teen mekon. Siihen ajattelin yhdistää ostamani 60cm metallivetoketjun.

hame christelle & co., takki ja hapsulaukku h&m, huivi glitter, paita lindex, kengät dinsko

Molemmat uudet ostokseni pääsivät myös tänään päälle kun käväisin kaupassa ostamassa ruokaa. Olen aivan täydellisen rakastunut tähän hameeseen ja paita on niin perus, että se sopii kaiken kanssa. Ja napit sekä pääntien nauhakoristeet tuovat siihen kuitenkin sitä jotain, jonka takia paita ei ole kuitenkaan tylsä.
Nyt menen tekemään itselleni ruokaa - kanttarellikastiketta, perunoita ja mozzarellasalaattia. Illalla ajattelin tehdä maustettuja lohkoperunoita. Muuten viimeinen syysloman päivä kuluukin valoryijyn väsäilemisessä, kirjaa lukiessa ja telkkaria katsellessa. Pitäisi vähän myös suunnitella millaiset mekot noista kankaista väsäisin ja lenkille pitäisi kanssa mennä. Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti