keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Viimeiset mökkikuvat

Lisää kuvia viime viikonlopun ihanalta mökireissulta. Loistavan seuran lisäksi nautin erityisesti tähtikirkkaasta yö-taivaasta, olisi melkein tehnyt mieli raahata petivehkeet laiturille ja nukkua tähtien alla, mutta hypotermian riski oli liian suuri. Harmi kun tähdistä ei onnistunut kuvien napsiminen, joten ne jäävät reissusta vain muistoiksi oman päänupin sisään. Harvoin muuten näkee noin kaunista tähtitaivasta. Kaupungissa on niin paljon valoja, ettei tähtiä näe kunnolla, vaikka sää olisi kuinka kirkas. Ja harvoin sitä tulee taivaalle yölliseen aikaan tuijoteltuakaan. Uskomattoman kauniita värejä sitä muuten taivaalta löytyy kun kerkeää tarkkailemaan auringonlaskua.
Mutta tähän keskiviikkopäivään palatakseni... Tänään oli viimeisin kuvistunti ja saatiin vähän arviointia töistä. Aiheena oli siis plastinen sommittelu ja tehtiin rautalankatornit ja kangasveistokset. Eilen illalla vielä pohdin hyvinkin epätoivoisena, että mitä sille kangasveistokselleni oikein teen kun se ei oikein meinannut asettua... Sain kuitenkin idean kaivaa mummilta saamani vanhat avaimet ja laittaa ne roikkumaan sinne. Ja oli tyytyväinen lopputulokseen. Ope tykkäsi kanssa työstäni ja hyvän arvosanan siitä sainkin, mutta rautalankatorni, jonka vääntäminen oli yhtä tuskaa, ei ollut niin hieno, joten arvosana aleni numeron verran. Olisin vanhalla arvosana-asteikolla siis saanut nelosen (arvosanoista 1-5), mutta koska koulumme opetussuunnitelma vaihtui ja numerot muutettiin ykkösestä kolmoseen, niin sainkin vain kakkosen. Ärsyttävää. Nelonen kyllä olisi tuntunut hyvältä, mutta kakkonen on sitten vain ihan ookoo. Pah. Onneksi jos hakee jonnekin toiseen kouluun, jossa käytetään tuota asteikkoa 1-5, niin numerot pyöristetään opiskelijan eduksi.
Illalla menen käymään jumpassa ja sitten tuijotan kuola valuen Top Cheffin upeita kokkailuja. Nam. Huomenna pitää mennä taas ranskantunnille ja läksyjä pitäisi vielä vähän jaksaa tehdä. Perjantaina sitten nopea pyrähdys koulussa ja sitten suoraan töihin. Viikonloppu sujuukin lähinnä töiden merkeissä. Lauantaina menen vanhempien luokse ja sunnuntaina taas takaisin kotiin. Maanantaina alkaakin sitten uusi jakso ja uusi lukujärjestys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti