tiistai 29. syyskuuta 2009

Alessandro Dell'Acqua Fall 2009

Koska syksyn kieltäminen ei taida enää onnistua niin pitää oppia nautiskelemaan syksyn suomista mahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa minulle mm. syksyn pukeutumistrendien seuraamista ja toteuttamista ja paras tapa aloittaa on tarkkailla style.comin kattavaa luetteloa syksyn mallistoista.


Malliston värimaailma oli kovasti mieleeni. Rauhalliset beigen ja harmaan sävyt saivat tukea syksyn must-väristä - mustasta. Vaikka koen keväisin ja kesäisin vetoa värikkäisiin vaatteisiin niin joka syksy ne tummat ja rauhalliset sävyt saavat minut pauloihinsa ja alan haavelemaan harmaista neuleluomuksista, paksuista valkoisista villapipoista ja hanskoista sekä siitä täydellisestä mustasta villakangastakista. Tänä syksynä ihastusta herättää myös mustapitsi, karvaliivit ja erikoisesti leikatut takit ja mekot. Kaipaisin kovasti kaappiini jotain minkä voisi vetäistä harmaana syysaamuna farkkujen kaveriksi ja näyttää siltä, että koko asu on tarkoin harkittu, vaikka olisi vain ottanut ensimmäisen käteen sattuneen vaatteen kaapista.
Dell'Acquan syksyn mallistossa silmääni osuivat harmonisten värien lisäksi rennon tyylikkäät asut, joita ei oltu piilotettu turhien asusteiden taakse. Korut, vyöt, huivit, laukut ja muut asusteet ovat toki kauniita ja jotkut asut kaipaavat niitä näyttääkseen harkituilta, mutta tässä tapauksessa päti tuttu sääntö less is more. Itse olen huono käyttämään asusteita, joten tämä mallisto sopii minun laiskalle luonteelleni täydellisesti.
Syksyn ehkä kuumin hiustrendi oli nähtävissä myös tässä mallistossa. Toiselle puolelle päätä kammatut hiukset ovat kesympi versio Alice Dellalin puoliksi ajellusta tukasta. Mallien meikki oli hyvin luonnollinen, jopa hieman kalpea. Minua kiinnostaa tänä syksynä erityisesti tummahuulimeikki yhdistettynä muuten nudeen lookkiin.
style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti