tiistai 15. syyskuuta 2009

Tällä hetkellä...

... kuuntelen: Kings Of Leon - Closer

... luen: Vintage Fashion-kirjaa. Tämä opus on ollut kirjahyllyssäni jo jonkin aikaa ja tähän asti se on lähinnä jäänyt sivujen selaus ja kuvien kuolaus asteelle. Nyt sain viimein itseäni niskasta kiinni ja aloin lukea opusta kunnolla ja onneksi aloin, kirja on nimittäin äärimmäisen mielenkiintoista tekstiä.

... ompelen: Äidille paitaa erään vanhan paidan kaavoilla. Muuten helppo homma, mutta menee hermo vinokaitaleisiin, jotka pitäisi saada rypytettyyn pääntiehen ja hihoihin. Pitää vaan kerätä aimo annos kärsivällisyyttä ja olla rauhallinen ja tarkka, ettei tarvitse purkaa... Seuraavaksi pitäisi tehdä iskälle joku pussukka työvälineille ja äidille pellavakankaasta tunika. Itselle haluaisin tehdä parista nanson kankaasta mekot. Toiseen on jo suunnitelma ja kaavat valmiit, nyt pitäisi vaan alkaa leikkamaan kangasta.

... haaveilen: Täydellisestä syysvaatevarastosta. Muhkeista villatakeista, värikkäistä pipoista, kaulahuiveista ja lapasista, pitkästä hameesta, lämpöisestä villakangastakista, karvaliivistä, nahkahanskoista, tyylikkäästä nahkasalkusta, isoista koruista, housuista, erilaisista hameista ja villakangas shortseista, ylipolvensaappaista, värikkäistä mekoista ja värikkäistä sukkahousuista.
... olen tyytyväinen: Paino on alkanut taas pitkästä aikaa pudota. Koko kesän junnassin painoni kanssa paikoillaan ja se alkoi turhauttaa. Nyt kun paino on alkanut taas pudota niin odotan innokkaasti ensimmäistä tavoitetta, jonka saavutan noin kilon pudotuksen kuluttua, jolloin hemmottelen itseäni kampaajalla. Seuraavaan tavoitteeseen päästyäni ostan Sinkkuelämän neljännen tuotantokauden ja kun viimein saavutan tavoitepainoni niin sallin itselleni muutaman vaateostoksen. Ei mulla mikään kova kiire tän laihdutuksen kanssa ole, mutta ensi kesäksi olisi kiva päästä rantakuntoon.
... minua harmittaa: Kun rahallinen tilanne on mikä on. Töitä on tosi vaikeaa saada eikä Kelan avut riitä edes vuokran maksamiseen. Kaipa tämä tilanne tästä ainakin jossain vaiheessa korjaantuu ja joku keino löytyy. Pari vuotta pitää sinnitellä, sitten voisin ainakin vuodeksi yrittää saada töitä, niin voisin sitten samalla miettiä, että mitä seuraavaksi.
... odotan: Mennään kavereiden kanssa mökkeilemään 25.-27.9, eli ihan kohta. Luvassa ihania herkkuja, loistavaa seuraa, kummitusjuttuja, naurua, lautapelejä, korttipelejä, rentouttavaa tekemistä, järven rannalla loikoilua (saa nähdä uskaltaako enää mennä uimaan...) ja muutenkin varmasti aivan ihana viikonloppu.

net-a-porter

2 kommenttia: