maanantai 7. syyskuuta 2009

Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt!

Perjantaina ajeltiin äidin ja siskon kanssa nelisen tuntia mökille. Ja eilen ajettiin nelisen tuntia takaisin kotiin. Viikonlopuissa saisi olla vähintäänkin yksi päivä lisää, että kerkeisi kunnolla tekemään kaikkea mitä haluaa, eikä aika loppuisi ihan kesken. Muuten viikonloppu sujui hyvin leppoisasti, lauantaina oli oikein mukava sää ja käytiin sienestämässä. Kanttarelleja löydettiin melkein kolme kiloa! Ja muitakin sieniä näkyi matkan varrella. Laitan muita kuvia viikonlopusta tässä viikolla, mutta nyt keskitytään näihin pieniin ja vähän isompiin lakkipäihin.


Näiden sienien joukosta osa meni roskiin, kun ei oltu varmoja, että onko ne syötäviä vai ei. Eli olkaahan sitten varovaisia niiden tattienne kanssa, ettei käy huonosti!
Enemmänkin olisi kuvattavaa löytynyt, mutta harmikseni kameranakku veteli viimeisiään, eikä suostunut enää näiden kuvien jälkeen yhteistyöhön.

Tästä viikosta on tulossa aika mukava, jos ei lasketa sitä, että pitää pitää kaksi esitelmää koulussa (vihaan esitelmiä!)... Mutta muuten odotan innolla tulevia aktiviteetteja. Huomenna on tanssi ja keskiviikkona step, jota kävin viime viikolla kokeilemassa ja se oli ihan sika kivaa. Torstaina sitten taas alkaa ranskankurssi, jee! En malta odottaa, vaikka huomenna pitääkin poiketa ostamaan melkein 40€ maksata kirja kurssia varten... Perjantaina lähdenkin sitten Helsinkiin "shoppailemaan" ystäväni kanssa... Yritän vakaasti rajoittaa shoppailuni niihin talvisaappaisiin, jos sellaiset sattuvat minua vastaan kävelemään. Houkutuksia tulee varmaan aika monia vastaan ja äiti ehdottinkin, että pitäisi laittaa visa electron-korttiin vuokraisännän kuva, ettei tule tehtyä typeriä ostoksia.

Nyt lähden kuitenkin lenkille ja sitten kauppaan. Tänään pääsen kokkailemaan kanttarellikastiketta noista löytämistämme sienistä. Ja illalle sain työvuoron.

2 kommenttia: