tiistai 15. syyskuuta 2009

Shoppailulakon tulos


Miten siellä Hensingissä kävikään? Onnistuin hillitsemään shoppailuhimoni aika mallikkaasti ja mukaan päätyivät vain ne tarpeelliset talvisaappaat sekä hiuspanta, joka antaa ainakin minulle hyvin Blair Waldorf-viboja, mikä ei ole ollenkaan huono homma. Ystäväni osti farkut, upean laukun Zarasta sekä vähän samantyylisen hiuspannan, mutta ilman rusettia.

Tänään sitten piipahdin läheisellä kirpputorilla aikeissa metsästää pitkiä metallivetoketjuja eräästä kasasta, jonka olin viime kerralla bongannut. Noh olihan siellä niitä vetoketjuja, joissain oli jopa se metalliketju, mutta suurin osa oli aivan väärän värisiä. Minä en halua punaisia ja vihreitä ketjuja, vaan mustaa, harmaata ja sinistä. Muutenkaan (pitkiä!) metallivetoketjuja ei tunnu löytyvän yhtään mistään, mikä on huutava vääryys sillä ne muoviset on rumia. Noh masentuneena siitä, ettei ketjujen kanssa onnistunut niin vilkaisin ympärilleni vähän muutenkin. Sovitukseen lähti punainen villakangastakki, musta mekko, sini-valkoraidallinen mekko sekä yllä näkyvä jakku ja sandaalit. Sandaalit ovat italialaista tekoa ja niissä yhdistyy pellava ja nahka. Valokuvat eivät tee näille oikeutta. Tykkään näistä kovasti, koko 37 aluksi vähän epäilytti, mutta onneksi kokeilin, sillä popot ovat hyvän kokoiset, mitä nyt remmeihin pitää tehdä muutama ylimääräinen reikä. Tämän tyylisiä kenkiä katselin kesällä kaihoten, mutta nyt ne löytyivät kirpputorilta ja vaan 4€:lla. Jakkua oli pakko kokeilla, koska sen kangas on niin täydellisen Chanelmainen. Jakku on ihana, vaikka se poikkeaa tyylistäni aikalailla, mutta rentojen farkkujen tai hameiden kanssa käy oikein hyvin, olematta liian juhlava tai tantta. Valkoisen suuren napin ajattelin korvata samankokoisella mustalla.

Vaikka pieni repsahdus sattuikin shoppailulakon suhteen, niin aion silti jatkaa ostosten välttelyä ja kierrän vaatekaupat kaukaa, ettei tule tehtyä typeriä päätöksiä ja posautettua koko tiliä taivaan tuuliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti