perjantai 11. syyskuuta 2009

Vkl
Viime viikonloppu sujui näissä tunnelmissa saimaan rannalla. Luontoa on kiva kuvata, koska se yleensä pysyy paikallaan, sieltä voi löytää ihania värejä ja se on vain yksinkertaisesti niin kaunis. Olisin mielelläni kuvannut vielä lisää, mutta koska kameran akku loppui, niin pitää nyt tyytyä näihin.

Kokattiin aika supermakeaa kakkua, joka koostui digestivekeksi ja voi pohjasta. Päälle ladottiin suklaata ja kermavaahtoa, banaania ja kinuskikastiketta ja viellä kerros kermavaahtoa. Nam! Oli hyvää ja todella nopeaa ja helppoa tehdä.

Tänään lähden ystävän kanssa Hensinkiin "shoppailemaan". Tarkoituksena löytää ne talvikengät. Vielä saattaa olla liian aikaista, mutta kai sitä katsomaan voi mennä. Sitten loppuajan kieriskelen tuskissani kun shoppailulakko pidättelee minua ostamasta kaikkea ihanaa. Toivottavasti en sorru. Yritän ainakin olla mahdollisimman lujatahtoinen. Pitää sanoa ystävälle, että tsemppaa mua jos meinaan sortua.

Tänään illemmalla sitten suuntaan tänne pikkusiskon kanssa ja tarkoitus pitää mukava viikonloppu tyttöjen kesken. Käydään täälläkin vähän kiertelemässä kauppoja, katsotaan leffaa ja tehdään hyvää ruokaa. Jotain pitäisi leipoakin, jotain ihanaa herkkua. Pitänee surffailla netissä etsimässä hyviä reseptejä kun kaikki hyvät suklaakirjani ovat vanhempien luona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti