torstai 24. syyskuuta 2009

Vaatekaapin vastaisku vol.3

Viimein vaatekaappi on kunnossa. Kävin läpi kengät, korut, vyöt ja muut asusteet vaatteiden lisäksi. Muutama pari kenkiäkin lähtee kirpparille, samoin pari laukkua ja muutama vyö. Kyllä tuntuu vaatekaappi väljemmältä ja helpommin hallittavalta. Muutama vaate tosiaan on koeajalla, jos niitä ei tule käytettyä vuoden aikana kertaakaan, niin ne saavat lähtöpassit. Iso homma se oli, mutta kun sen teki pienissä erissä niin ei se tuntunut niin pahalta. Kirjoittelin vähän ylös ostoslistaa tulevaa varten, mutta nyt aion nauttia siististä ja kelvollisesta vaatevarastosta jonkin aikaa. Jotain sieltä kyllä puuttuu, mutta uskon pärjääväni näillä jonkin aikaa, kunnes ne viimeisetkin neuleeni sanovat itsensä irti ja pöllähtävät ilmaan miljoonina pieninä nukkapalluroina. Perusvaatevarastoakin olen jo vähän mietiskellyt ja se on kyllä vielä hieman puutteellinen. Tilasin amazon.comista kirjan, jossa kerrotaan 100 vaatetta/asustetta, jotka naisen pitäisi omistaa, joten sitä odotellessa.
Tuleva viikonloppu kuluukin mökkeillessä parin ystävän kanssa. Luvassa luvattoman paljon herkuttelua (ihan kun sitä painoa ei muutenkin olisi jo tarpeeksi), naureskelua, ulkoilua, pelailua ja rentoutumista. Toivottavasti mökki on kiva ja ulkohuussi siedettävä. Koulussa alkaa ensimmäinen jakso olla pulkassa ja ensi jaksossa onkin sitten vähän enemmän opiskelua, puuh. Mutta onneksi syyslomakin lähestyy ja ennen kuin huomaammekaan on joulu!

Tänään on illalla ranskantunti ja sitten pitää vielä körötellä vanhempien luokse. Onneksi ihana äiti lupasi tulla minut täältä hakemaan, niin saan samalla raahattua kirpparikamat sinne ja otettua mökkivarusteet mukaan, eikä tarvitse junassa vallata kolmea penkkiä kapsäkeille.

Ensi viikolla pitääkin taas ryhdistäytyä laihdutuksen kanssa, sillä tämä viikko on mennyt aika penkin alle ja pitää päästä tavoitepainoon, ennen kuin menen kampaajalle syyslomalla. Hyvää viikonloppua kaikille. Ensi viikolla palaan taas pohtimaan täydellisen vaatekaapin sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti