sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Syksyisen viikonlopun asu

Pikkusiskoni ja minä vietimme oikein mukavan ja naurun täyteisen viikonlopun minun luonani. Päivät kuluivat nopeasti, mutta ehdittiin me jotain tehdäkin. Perjantai aamun aloitti junamatka Helsinkiin ja siellä pyörittiin ystävän kanssa aika taidokkaasti vähän yli viiteen, jolloin juna lähti kotia kohti. Ostoksista lisää myöhemmin. No ystävä jäi junasta ja siskoni tuli hänen paikalleen ja lähdimme ajelimme junalla vielä reilun puolituntia. Eikä vieläkään ollut aikaa rentoutua, vaan lähdimme suorintatietä kauppaan ostamaan viikonlopun ruokatarvikkeet. Perjantai-illan sapuskat olivat bataatti-ranskalaiset ja currydippi, joka korvaa tavalliset ranskalaiset aivan täydellisesti. Siinä sitten mussutimme niitä tyytyväisinä ja tuijotimme telkkaria ja pelasimme korttia loppuillan.

Lauantaina oli vuorossa kaupunkikierros ja lähdimmekin kylille jo kymmenen maissa. Kiersimme pari kirpparia ja ostin kolme vanhaa Vogueta yht. 4.50€. Sisko löysi kivan kaulakorun kirpparilta ja H&M:ltä ihanan tumman violetin mekon. Muuten shoppailut jäivät vähäisiksi ja hyvä niin. Vuokrasimme kaksi leffaa, Morsianten sota ja Silent Hill, joista kumpikaan ei erityisemmin sykähdyttänyt, mutta filmtownin irtokarkkilaareja ei voita mikään ja mätimmekin itsellemme sellaiset säkit, että oksat pois. Illalla kokkailimme pekoni-sienipastaa ja kahdensuklaan brownieita kinuskikastikkeella, selailtiin lehtiä, katseltiin telkkaria ja käytiin kävelyllä valokuvaamassa kaunista syysmaisemaa. Laitan niitäkin kuvia myöhemmin.

Mekko ja sukkahousut KappAhl, ballerinat O.I.S, farkkutakki, clubmaster-aurinkolasit ja laukku secondhand.

Mun on pakko päästä kampaajalle! Toi otsatukka alkaa taas pikkuhiljaa riistäytyä käsistä ja värikin alkaa olla aika mälsä. Enää pari kiloa pitäisi painoa pudottaa, niin sitten saan hemmotella itseäni hiusten leikkuulla ja värjäyksellä,vaikka se aivan törkeän kallista lystiä onkin.

Tänään pitää kirjoittaa valmiiksi yksi koulutehtävä, käydä lenkkeilemässä ja ommella. Huomiselle sain työvuoron, jonka otin oikein tyytyväisenä vastaan, koska se kampaaja tosiaan tulee maksamaan melkein 100€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti