perjantai 14. elokuuta 2009

Aurinkolaseja

Kuten viime postauksessa sanoinkin, niin löysin tosiaan kirpputorilta clubmaster-aurinkolasit. Tuollaisia aurinkolaseja olinkin jo ehtinyt etsiä pidempään ja voi sitä riemua kun ne eräästä pikku laatikosta pengoin kaiken muun roinan keskeltä. Mieluiten olisin ehkä ottanut nämä mustan värisinä, mutta ei tämäkään kuosi ole yhtään pöllömpi. Hintaa näillä kaunokaisilla oli vaivaiset 1.50€.

Minulta löytyy aikamoinen kasa aurinkolaseja, sillä silmäni ovat hyvin valoherkät, joten joudun siristelemään jo pienessäkin paisteessa ja siksi tykkään, että aurinkolaseja löytyy useita joka tarkoitukseen.


Lempparimallini on ehdottomasti Wayfarer, jonka mallisina minulta löytyy punaiset, siniset, musta ja musta-valkoiset aurinkolasit. Lisäksi melkein samanmalliset kirkassankaiset lasit löytyy. Sitten on muutamat muut, ruskeat lasit, joita tulee harvemmin käytettyä.


Seuraavaksi toivoisin täydentäväni aurinkolasikokoelmaani pilottilaseilla ja ihan pyöreillä laseilla, joillaisia on tänä kesänä näkynyt mm. Mary-Kate Olsenin yllä. Pilottilasit taas ovat klassikko, jonka toivoisin pian liittyvän myös omaan kokoelmaani. En vain osaa päättää peililaseilla vai ilman?

decormyeyes.com, oasisfinland.fi, sunglasswarehouse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti