perjantai 14. elokuuta 2009

Perjantai on paras päivä!

Perjantaista alkaa viikonloppu, mutta minulle jo tämä päivä on ollut aika luksusta kun olen saanut nauttia täysin vapaasta päivästä.

Päivä olisi toki voinut alkaa vähän paremmin, sillä herätyskello soi seitsemältä ja muistutti, että hammaslääkäriin pitäisi yhdeksäksi juosta. Yksi reikä paikattiin ja kyllä se sattui aika pirusti... Olisihan se puudutuksenkin voinut ottaa, mutta mielestäni tuo lyhyt kipu on pienempi paha kuin se, että puoli suuta on ihan halvaantunut ja ruokaa saa syödä vasta parin tunnin kuluttua... Pitäisi ostaa hammaslankaa, sillä reiät oli kuulemma hammasväleissä... Hups.
Hammaslääkärin jälkeen viiletin kotia kohti ja päätin pysähtyä Fidalla, josta matkaan lähti pitkään etsityt club master-aurinkolasit. Ne ovat aivan mahtavat. Seuraavaksi pitää saada ihan pyöreät arskat ja pilottilasit kokoelmiini. Piipahdin vielä toisella kirpparilla ennen kotiin paluuta, mutta sieltä ei tällä kertaa tarttunut mitään mukaan. Yhtä mustaa Vilan mekkoa kokeilin ja vaikka se ihan kiva olikin, niin ei tarpeeksi ihana kuitenkaan...


Kirpputorikierroksen jälkeen lähdin jo nälkäisenä tekemään ruokaa. Aloitin muffinien leipomisella ja sitten siirryin pizzaan. Pizzasta tuli aivaan s.a.i.r.a.a.n. hyvää! Olen jo ikuisuuden tehnyt yhtä ja samaa pizzaa, joka kyllä edelleenkin maistuu paremmin kuin hyvin, mutta oli silti mukava kokeilla jotain uutta. Pirkasta tämän ohjeen löysin, tosin jätin rucolan pois ja tein pizzan valmiille kaupanpohjalle, kun ne piti saada pakkasesta käyttöön. Ensi kerralla kyllä pitää tehdä itse pohjakin! Jälkkäriksi sitten suklaamuffinia valkosuklaakuorrutuksella, nam! Erityisesti muffinit ovat lähellä sydäntäni ja siksi olinkin oikein riemuissani kun äiti osti minulle kirjan, jossa on pelkkiä muffiniohjeita.
Loppupäivä sujunee leppoisasti Harry Potterin, mekon ompelun, leikekirjojen ja telkkarin seurassa. Kävelylläkin voisi käväistä jos vaan aika riittää. Ostin eilen kivaa kangasta, josta haluan tehdä mekon uusimman Suuren Käsityö-lehden kaavoilla, joten sitä pakertaessa varmaan menee loppuilta aika kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti