maanantai 10. elokuuta 2009

Mainio maanantai

Heissan! Päivä on ollut mitä mainioin. Tulin eilen illalla yllätysvisiitille vanhempieni luokse ja täältä nyt vielä bloggaan. Juna tosin lähtee tunnin päästä kotia kohti, joten kaipa sitä pitäisi kohta mennä pakkaamaan ja valmistautumaan...

Äidillä alkoi tänään työt ja siskolla koulu. Itse lähden vasta huomenissa koulunpenkille, joskin kurssin sisältö on edelleen hämärän peitossa. Sovittiin kuitenkin yhden luokkakaverin kanssa, että mennään sinne pällistelemään, että mitä tapahtuu.

Tänään heräsin aamulla jo vähän yli seitsemän, että ehdin toivottaa onnea äitille ja siskolle ensimmäisen koulupäivän kunniaksi. Sitten vähän pelailin Sims2:sta ja luin Potteria. Kohta on kuudeskin kirja luettu ja sitten on enää yksi ainoa mestariteos vailla lukijaa, yhyy. Tänään pitikin sitten käydä kirjastossa hommaamassa lisää lukemista tulevaa tyhjiötä silmällä pitäen. Kun ystävä sanoi, että voisin tulla joku toinen päivä paremmalla ajalla käymään, niin pistin sitten siskolle tekstaria, että hänen koulunsa jälkeen voidaan yhdessä käydä täyttämässä koulutarvikevarastoamme kaupungilla ja käynä herkuttelemassa paikallisessa kahvilassa. Siinä puolenpäivän aikaan huomasinkin raahautuneeni keskustaan ja kasaavani tavaroita kirjakaupassa käsivarsilleni. Ostoksiin lukeutui tällä kertaa uusi vihko, pyyhekumi, pari yliviivaustussia, kansionvälilehtisiä ja -sivuja. Kassan vieressä kyllä katselin kaihoisasti paria ranskankirjaa, jotka kuitenkin jätin vielä ostamatta.

Kirjakaupasta siirryimme kasseinemme kahvilaan, jossa minä mutustelin mozzarella-paahtiksen ja palan appelsiini-suklaakakkua. Molemmat täyttivät tarkoituksensa täydellisesti ja maha pullollaan lähdettiin sitten melko pikaisesti käymään vielä kirjastossa. Ajattelin, että voisin sitten lainata pari ranskankirjaa, joilla pääsisin alkuun tässä harjoittelussani. Iltalukiosta tuli nimittäin viesti, että tänä vuonna ei ranskankursseja iltalukion puolella pidetä, joten pitää toivoa, että kansalaisopistonkurssille tulee tarpeeksi porukkaa, jotta se pidettäisiin. Aloitetaan siis sieltä ja yritetään ensi vuonna iltalukioon, toivottavasti paremmalla menestyksellä...

Huomenna se arki sitten alkaa. Kouluun pitää, luojan kiitos, raahautua vasta kymmeneksi, joten heti ei tarvitse pelätä sydänkohtausta aikaisen herätyksen vuoksi. Päivän pituudesta ei ole tietoa, mutta en usko sen neljää tuntia pidempään kestävän... Toivottavasti. Nyt kun koulukin alkaa niin pitäisi taas ottaa itseään niskasta kiinni tämän laihdutus(ikuisuus)projektin kanssa ja lopettaa se jatkuva leivän ja herkkujen mussuttaminen ja alkaa käydä säännöllisesti lenkkeilemässä ja jumpata. Jotain jumppajuttuja olenkin ajatellut itselleni haalia vuoden piristeeksi, sillä viime vuosi meni vähän laiskotellessa kotisohvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti