perjantai 28. elokuuta 2009

Sick and tired

Viime päiviin ei ole paljon muuta mahtunut kuin välly, sohvan nurkka ja ostostv. Olen ollut kipeänä ja alkaa kyllä jo pikkuhiljaa tylsistyttää. Tiistai iltana oli kovin väsynyt olo ja edellisenä yönä oli alkanut kauhea räkätauti. Illalla sitten lämpö nousi ja jätin sitten keskiviikon ja torstain koulupäivät väliin. Eilen kävin vuokraamassa leffan, kun en enää jaksanut tuojottaa telkkarin äärimmäisen tylsää päivä-tarjontaa, jolloin tulee vain niitä chattejä ja ostostv:itä. Arhg! Noh, Filmtownin valikoimiin kuului onneksi kehuttu Vicky, Cristina, Barcelona, jonka olen halunnut nähdä jo jonkin aikaa. Vanhemmat sen joskus katsoivat, mutta en ollut paikalla, joten piti nyt sitten katsoa tykkäisinkö minä siitä enemmän kuin he. Ja tykkäsin! Olin oikein mielissäni leffan ihanasta musiikista, tunnelmasta, joka huokui ihanan rentoa espanjalaiskulttuuria ja kiinnostavia henkilöitä. Suosittelen leffaa siis lämpimästi kaikille!

Onneksi huomenna on jo jonkinlaista ohjelmaa elämääni piristämään. Parhaat ystäväni tulevat yökylään. Aiotaan leipoa hyvää piirakkaa, tehdä salaattia ja syödä puputtaa kaikkea hyvää. Joku leffa voitaisiin kanssa katsoa ja otetaan ihan rennosti ja rupatellaan kaikesta mahdollisesta. Toivottavasti sää olisi mukava, kun saamme yhden koirakullanmurun myös hoitoomme ja sitähän pitää tietty lenkittää.

Eniten ehkä sairastumisessa harmittaa se, etten päässyt tällä viikolla takaisin juoksurytmiin. Viime viikolla tuli lusmuiltua ja tällä viikolla piti aloittaa taas kunnolla, kävinkin maanantaina juoksemassa, mutta sitten tiistaina tulin kipeäksi, joten se lenkkeily sitten taas jäi. Ensi viikolla pitää heti kun olen kunnolla parantunut niin mennä juoksemaan, aluksi ottaa vähän varovaisemmin ja sitten taas jatkaa kunnolla treenaamista. Myös tanssi ja jumppa jäivät tällä viikolla väliin, kun ei sinne kuumeisena viitsi mennä.

Mutta toivottavasti kaikille tulee hyvä viikonloppu!
leffanurkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti