perjantai 7. elokuuta 2009

To do-list

Luin juuri viime vuoden Glamour-lehdestä, että "The less time you spend on the 'should do' things, the more time you have for the 'want to' things that make us truly happy". Joten ehkä otsikko on hieman harhaan johtava ja tämän pitäisi olla "What I want to do-list". Uusi kouluvuosi on siis alkamassa ja jotain pitäisi kehitellä, ettei tästä vuodesta tule samanlaista tyhjän panttina oleilua kuin viime vuonna.

Eli haluan:

  • Opiskella ranskaa. Laitoin jo iltalukioon viestiä, että olisiko mitenkään mahdollista soluttautua ranskankursseille. En ole kovin hyvä kielissä, joten tämä varmasti vaatisi kovia ponnisteluja, että oppisin ranskaa puhumaan, mutta rakastuin Pariisiin niin silmittömästi, että haluan oppia tuota kieltä.
  • Aloittaa uuden harrastuksen. Vielä en ole ihan varma mitä se voisi olla. Jotain tanssia olisi ihanaa pitkästä aikaa testata. Kuntonyrkkeily kiinnostaisi myös. Lisäksi joku hikijumppa olisi oleellinen, että saisi vähän kiinteytettyä tätä kroppaa. Toisaalta en viitsi hamstrata kauheasti erinäisiä aktiviteetteja viikolle, koska tiedän, että jos hommaa on liikaa alan ahdistua ja homma alkaa maistua puulta. Eli sen ranskankurssien lisäksi olisi ihanaa saada jotain liikunnallista, ehkäpä kahdeksi päiväksi viikosta.
  • Lukea kirjoja. Kahlaan Pottereita läpi juuri parasta aikaa ja lukeminen tuntuu taas pitkästä aikaa kiinnostavalta puuhalta. Eli pitää tutustua tuohon kylän kirjastoon ja lainata lisää luettavaa, kun nämä Potterit on saatu luettua. Haluan myös lukea pari omaa kirjaa, joita en vieläkään ole saanut aikaiseksi luettua mm. Vintage Fashion ja Influence.
  • Laihduttaa. Olen jo onnistunut pudottamaan 12kiloa, mutta vielä olisi paljon pudotettavaa, jotta pääsisi normaalipainoon ja olisi tyytyväinen itseeni. Tiedän pystyväni siihen kunhan saan revittyä itseni pois sohvalta ja sieltä kaupan herkkuosastolta.
  • Oppia olemaan sosiaalisempi. Olen tavattoman ujo ja minulta löytyy neljä hyvää ystävää, joiden kanssa hengailen, mutta olisi mukavaa oppia tutustumaan uusiin ihmisiin ja olemaan avoimempi. Ja olisihan se mukavaa jos löytäisi jonkun mukavan pojan, jonka kainaloon voisi syksyn pimeinä iltoina käpertyä ja jolle voisi jutella kaikesta.
  • Kokeilla uusia reseptejä. Melkein koko viime lukuvuosi meni kokatessa erilaisia pastoja. Nyt haluan testata myös muita reseptejä, esimerkiksi keittoja ja ruokaisia salaatteja. Nautin ruoanlaitosta ja leipomisesta, joten uusien reseptien kokeileminen tulee varmasti olemaan hauskaa.
  • Oppia ompelemaan paremmin. Opiskelen siis vaatetuksen artesaaniksi ja toinen vuoteni alkaa aivan näillä näppäimillä. Kesällä tuli vähän lusmuiltua ompeluksista, joten nyt syksyn tullen olisi kivaa vähän väkerrellä myös koulun ohella omia juttuja. Paljon olisi ideoita, mutta taidot ovat vielä puutteelliset, mutta kyllä tässä kehittyy pikkuhiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti