keskiviikko 19. elokuuta 2009

Kickboxing ja kovat otteet

Tänään olikin sitten katsomassa kickboxingin esittelytilaisuutta. Se oli aika hurjan näköistä hommaa, joten taidan pelkurina jättää sen toisille ja kokeilla itse jotain vähän vaarattomampaa. Toki ne oli jo monia vuosia sitä harrastanut, ja taisi ihan suomen mestareitakin olla, jotka sitä esitteli, mutta silti se oli näin untuvikolle vähän pelottavaa katseltavaa.

Nyt pitää siis etsiä uusi jumppa itselle ja äsken löysinkin erään hyvän vaihtoehdon - BodyCombatin.

"Body Combat on itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. BodyCombat on tunti kaikille, jotka hakevat harjoituksestaan elämyksiä! Kuntosi tasosta riippumatta harjoittelet aina omalla tasollasi. Tunnilla opetetaan erilaisten potkujen ja lyöntien tekniikka turvallisesti ja tehokkaasti. "

Vaikka tässäkin on potkuja ja lyöntejä, niin uskoisin, ettei se ole ihan niin hurjaa kuin tuo potkunyrkkeily. Pitänee siis mennä katsomaan minkälaista siellä tunneilla on. Uudet jumppatunnit alkavat 1.9, joten 2.9 olisivat ekat treenit. Pitää vaan vähän tutustua tuohon liikuntakeskukseen ja katsoa mitä muuta sieltä löytyy.

Olisi kuitenkin mukavaa jos sitä tekemistä löytyisi useampina iltoina kuin vain kerran viikossa. Kävin tiistaina tanssimassa ja se oli oikein mukavaa puuhaa. Porukka oli kylläkin melko nuorta, sanoisin että 85% oli 16-18-vuotiaita ja 10% nuorempia ja sitten meitä vanhuksia oli ehkä se 5%... Ryhmä oli tosi iso, joten toivon, etteivät kaikki jatkaisi sitä, sillä ahtaassa tilassa on vaikea tanssia, enkä mä ainakaan nähnyt paikaltani oikeastaan mitään... Ensi kerralla pitää rynnätä eturiviin peilien eteen. Itse olen kyllä sen verran itsekriittinen, että peilin edessä tanssiminen on aika karmivaa puuhaa, koska on erittäin häiritsevää nähdä itsensä puhisemassa punanaamaisena ja verrata itseään niihin sulavasti liikkuviin nuoriin... Hah, olen jo ihan vanhus.

Huomenna on pitkä päivä. Ensin kouluun 8-14 ja sitten töihin 15.15-20.15. Perjantaina suunta kohti toista kotia vanhempien luokse. Kavereiden kanssa ajateltiin jotain kokkailla viikonloppuna ja mummia pitäisi haastatella, johonkin koulutehtävään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti