lauantai 22. elokuuta 2009

Lempiblogit

Seurailen erittäin aktiivisesti muotiblogeja, mutta myös muihin aiheisiin liittyviä blogeja mahtuu joukkoon. Käyn blogit läpi monta kertaa viikossa ja odottelen aina innolla uusia postauksia. Blogit eivät ole missään paremmuus järjestyksessä, poimin ne vaan sieltä täältä:

Childhood flames - Nuori Camille on tavattoman tyylikäs ikäisekseen. Hän pukeutuu klassisesti mustaan ja valkoiseen, mutta lisää asujensa mielenkiintoa käyttämällä erikoisia muotoja ja materiaaleja asuvalinnoissaan.

Fashion Toast - Se missä Camille näyttää aina huolitellulta ja viimeistellyltä, niin Fashion Toastin Rumi näyttää vetäneen kaapista käteen ensimmäisenä sattuvat vaatteet ja onnistuu aina näyttämään rennolta, mutta silti uskomattoman tyylikkäältä. Rento rock-henkinen tyyli osuu ja uppoaa - ja lujaa.

Sea of Shoes - Jane omistaa täydellisen hyllyllisen kenkiä. Häneltä tuntuu löytyvän kaikki upeimmat kengät, joista itse voin vaan haaveilla. Tosin kengät eivät ole ainoa syy, miksi seuraan blogia. Janen tyyli on myös melko erikoinen hänen nuoreen ikäänsä verraten. Hän pukeutuu viimeisimpään muotiin ja yhdistelee vaatteita ennakkoluulottomasti. Jotkut hänen vaatteensa ovat niin kummallisia, että toisaalta minua vähän naurattaa, mutta samalla ihmettelen miten joku voi saada ne näyttämään niin täydellisiltä.

Karla's Closet - Karlan vaatekaapille kun joskus pääsisi... Hän bloggaa lähinnä päivänasu-kuvia ja inspiraatiokollaaseja. Rakastan hänen vintagelöytöjään ja upeaa asennetta, joka hänestä huokuu jo pelkkien kuvien perusteella. Tyylikäs lyhyt hiustyyli sai minutkin haaveilemaan pätkäistystä hiuskuontalosta. Taas yksi ennakkoluuloton tyyliniekka.

Auroran henkarit - Auroran blogi on ehdoton suosikkini suomalaisista blogeista ja onneksi hän jatkoihin blogaamista, vaikka hän oli jo hetken lopettamassa. Blogissa vilahtelee paljon laadukkaita asukuvia ja inspiraatiokollaaseja, joiden kohdalle jään liiankin usein haaveilemaan uusista kengistä tai mekoista. Asut ovat täysin minun mieleeni, mustaa, valkoista ja erilaisia materiaaleja. Ja pitäähän niitä Auroran upeita designerlaukkuja aina pysähtyä ihastelemaan.

Oi ihana turhamaisuus! - Toinen suomalainen blogisuosikkini on Marian ja Kirsikan blogi, jota olen seurannut melkein alusta lähtien. Marian tyyli on übernaisellinen ja saa minut aina haaveilemaan naisellisista mekoista, pikkuruisista hatuista, upeista korkokengistä ja täydellisen punaisista huulista. Kirsikan tyyli on taas samantyylisempi kuin minun, sopivan rento, muttei kuitenkaan tylsä.

OutsaPop Trashion - Outin blogi on DIY-blogien aatelia ja sieltä saa loistavia ideoita jos tykkään tuunata ja ommella. Olen aika huono tuunaamaan, tykkään ennemminkin ommella alusta asti itse, mutta haaveilen, että oppisin vielä jonain päivänä tuunaamaan yhtä hyvin kuin Outi.

Voisilmäpeliä - Muodin lisäksi toinen intohimoni on ruoka. Oi ihana turhamaisuus!-blogin Kirsikka/Eeva pitää myös omasta mielestäni suomen ehdottomasti parasta ruokablogia. Herkulliset kuvat saavat veden herahtamaan kielelle ja suunnittelemaan viikonostoslistan uusiksi. Pidän myös siitä, ettei Eeva vain lätkäise reseptiä ja kuvaa blogiinsa, vaan myös kertoo syyn tai tarinan ruoan tekemiselle.

Le Blog de Betty - Bettyn tyylissä parasta on se, että hän ei tarvitse kalliita designervaatteita luodakseen ihania asuja, vaan suurinosa vaatteista on myös meidän tavallisten tallaajien, joiden rahapussit eivät tursuile ylimääräisiä tuhatlappusia, saatavilla. Hänen tyylissään yhdistyvät sopivasti naisellisuus, rock-henkisyys ja rentous -juuri sitä mitä haluaisin myös oman tyylisi sisältävän. Ja hänellä on ihanat hiukset!

Pandora - Toinen ranskankielinen blogi, josta tosin löytyy myös englannin käännökset. Pandoran blogi keskittyy upeisiin asukuviin ja taiteen tulkitsemiseen. Itse skippaan nuo maalausten tutkielmat ja keskityn asukuviin, joita ilmestyy harvoin, mutta ne ovat sitten aivan upeita. Hänen tyylinsä on sanalla sanoen täydellinen.

The cherry blossom girl - Tämä blogi on täynnä värikkäitä ja runollisia kuvia. Rakastan blogeja, joiden valokuviin on panostettu, niitä on mietitty, eikä vaan otettu ensimmäisen roskalavan edessä mikä eteen tulee. Upeaa, että joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa bloginsa eteen ja se kyllä näkyy!

Concoction - Vielä yksi suomalainen blogisuosikkini. Siskokset Hanna ja Sofia osaavat myös ottaa taidokkaita valokuvia, mitkä ovatkin blogin sydän. Isot selkeät kuvat, joihin myös on panostettu pakottavat minut tarkistamaan blogin useasti viikossa ja janoamaan lisää. Sofian tyyli on erityisesti mieleeni ja piipahtaisin myös hänen vaatekaapillaan oikein mieluusti.

My milk toof - Sympaattinen blogi kahden maitohampaan seikkailuista.

Siinä oli muutama. Lempiblogeja on paljon, joten listaan vielä lisää tänne kunhan kerkiän.

5 kommenttia:

 1. Voi, kiitos kovasti kummastakin maininnasta, ihana kuulla että tykkäät lueskella :) Meillä on muutenkin paljon samoja lemppareita!

  VastaaPoista
 2. Kirsikka: Hyviä blogeja pitää aina mainostaa :)

  VastaaPoista
 3. Näin hiukan myöhässä, kiitoksia tosi paljon! :) Vaatekaappia saa tulla penkomaan, mua vähän kyllästyttää just nyt ne rytkyt ;P

  - Sofia

  VastaaPoista