torstai 6. elokuuta 2009

Project runway

Ah, yksi ehdottomasti television parhaista ohjelmista sai tänään huipennuksensa upeassa finaalissa. Heidi Klumin luotsaama Project Runway etsii seuraavaa nimeä muotimaailman huipulle. Tämän iltaisessa finaalissa kilpailivat Kenley Collins, Korto Momolu ja Leanne Marshall. Kaikkien kolmen naisen mallistot olivat kauniita, joskin suosikkini Leanne lumosi minut asujensa upeilla väreillä ja muodoilla.
Kenleyn 50-luvun tyyli sopii hänelle kuin nenä päähän ja asut olivatkin oikein onnistuneita. Tosin hänen muutamissa vaatteissaan oli selvää yhdennäköisyyttä muiden designereiden kanssa.

Vaikka Kenley ärsytti minua suunnattomasti huonon asenteensa vuoksi ohjelman lopussa, niin kyllä hänen mallistossaan muutama helmi oli. Tykkään kovasti upeasta vihreästä puserosta, jonka Kenley esittelin mustan hameen kanssa, alimmassa kuvassa oikealla. Myös nude mekko, kukkaköynnöksellä oli kaunis ja elegantti. Pisteet Kenleylle myös siitä, että hän maalasi kankaansa itse.Seuraavaksi mallistonsa esitteli ihanan räväkkä ja iloinen Korto. Korton afrikkalaiset juuret vaikuttivat hänen mallistonsa värimaailmaan ja muutama sykähdyttävän kauniin sävyinen vihreä mekko ainakin onnistui lumoamaan minut, vaikka yleensä kierrän vihreän värin kaukaa. Korton värimaailma oli yhtenäinen ja hyvin luonnonläheinen. Suosikkini on beige mekko, jonka hän teki vielä viime hetkillä, kun ei ollut tyytyväinen kaikkiin asuihinsa. Korton luomuksissa ihailen myös kovasti hänen itse tekemiään helmikaulakoruja, jotka viimeistelivät hänen kauniit luomuksensa.

Leanne oli yksi suosikkini jo ihan alkukarsinnoista lähtien. Hänen viehätyksensä erikoisiin leikkauksiin ja muotoihin sopivat minun estetiikkaani. Hän oli saanut inspiraationsa merestä ja sen aalloista. Rakastan raikasta värimaailmaa, joka koostui vaaleansinisestä, puuterista ja valkoisesta. Erittäin kaunista. Muodot olivat ihanan eläväisiä ja erikoisia, itse en ainakaan muista nähneeni näitä asuja ennen missään. Vaikka suunnittelijat kierrättävätkin paljon vanhoja ideoita ja muokkaavat niistä uusia, niin tämä oli minulle jotain aivan uutta ja ihanaa. Rakastuin shown avanneeseen hameeseen ja toppiin, vaaleansiniseen iltapukuun sekä liivi-housuyhdistelmään, jonka Leanne melkein meinasi jättää kokoelmastaan pois - onneksi ei jättänyt, sillä se lumosi niin minut kuin Tim Gunninkin! Ja suurinosa Leannen luomuksista oli tehty kierrätetyistä materiaaleista, joten hänelle on vielä pakko nostaa hattua!

bandelle.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti