sunnuntai 16. elokuuta 2009

Sädehtivät jalat

Nyt kun kaikki muotiblogaajat ovat jo ehtineet silpoa sukkahousunsa ja legginssinsä reikiä täyteen on aika miettiä miten suojata jalat kylmältä viimalta syksyn tullen. Reikäiset sukkahousut eivät, yllätys yllätys, lämmitä jalkoja kovinkaan paljon kun ulkona tuiskuaa syysmyrsky ja räntää sataa vaakasuoraa. Mikä olisi siis seuraava DIY-projekti syksyn pimeille illoille?


Paljetit, helmet ja muut kimaltelevat koristukset. Kaikki highstreet-ketjut tarjoavat palvetti myssyjä, legginssejä, mekko ja takkeja (allekirjoittanut etsii edelleen), joten seuraava luonnollinen askel on ottaa homma omiin pikku kätösiin ja alkaa koristella vaatteitaan paljetein ja helmin. Ja miksei sitten vaikka juuri niitä sukkahousuja voisi koristaa, jos et halua pukeutua paljetteihin päästä varpaisiin.

Doo.Rin syksyn 2009 mallistossa tummanpuhuvat vaatteet saivat hieman loistokkuuta mustiin sukkahousuihin ommelluista helyistä. Hauskimman näköistä mielestäni oli kun paljetit vilkkuivat pitsisukkahousuissa. Jos siis ostit pitsisukkahousut pari sesonkia sitten ja ne ovat viimeaikoina jäänee vähälle käytölle kannattaa se taas kaivaa esiin ja päivittää ompelemalla niihin erimallisia ja -kokoisia paljetteja sinne sun tänne. Minunkin on ehkä nyt jo viimein ostettava ne pitsisukkahousut, jotka jätin sitten lopulta ostamatta kun sopivia ei löytynyt.
style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti