tiistai 11. elokuuta 2009

Koulu alkaa!

Tänään se arki siis viimein alkoi. Kouluun piti hilautua vasta kymmeneksi, tosin olisi riittänyt jos olisimme menneet vasta yhdeksitoista, sillä odottelua oli vähän turhankin paljon. Noh, koulussa selvisi, että meidän opettajamme vaihtuu ja ensimmäisessä jaksossa meille ei ole vielä mitään varmaa järjestetty. Sitten meitä pyydettiin vaan odottelemaan, että uudet oppilaat saadaan ohjeistettua ja lähetettyä kotiin, ennen kuin me pääsimme kyselemään, että mitäs tehtäisiin. Pari kurssia tästä jaksosta löytyi, joille meidät nyt sitten ilmoitettiin, ainakin plastistasommittelua, taidehistoriaa ja kansatieteitä päästään opiskelemaan. Eli koulua on nyt alussa vain tiistaisin neljä- ja keskiviikkoisin kahdeksan tuntia. Eli ei paha aloitus ollenkaan. Jossain välissä saattaa olla, että maanantaisin pääsemme tekemään jotain ompelujuttuja johonkin koulunmyymälään, mutta silti koulua olisi vain ma, ti ja ke. Ihanaa! Olin jo pelännyt, että jos heti pitää osallistua kolmosten kanssa juhlapuku-kurssille, niin hikihän siinä tulee, kun ei ole koko kesänä ommellut paljoa ja muutenkin taidot ovat vähän ruosteessa... Eli hyvä näin kun aloitus on sopivan pehmeä.

Sitten niihin harrastusmahdollisuuksiin, joista haaveilen. Tutkailin eilen vähän nettisivuja ja nyt haaveissa olisi aloittaa se ranskankurssi kansalaisopistossa, kun iltalukiosta ei tänä vuonna niitä kursseja löydy, Funky-tanssi, joka olisi kerran viikossa ja kickboxing, joka olisi kaksi kertaa viikossa. Eli kolme uutta harrastusta ja neljänä päivänä viikossa. Minulle tuo on aika paljon, koska olen ennen harrastanut jotain liikuntaa kerran viikossa, joten tämä olisi rutkasti enemmän... Siksi vähän siis pelottaa, että jaksanko mä ravata harvase ilta jossain. Toisaalta en yhtään osaa päättää minkä noista jättäisin sitten pois, kun ne olisi kaikki niin mukavan kuuloisia harrastuksia! Onneksi tässä on vielä vähän aikaa miettiä, että mitä tekisin ko. asian suhteen...

Mutta joo koulun jälkeen käytiin parin luokkakaverin kanssa kahvilla ja nyt olen taas kotona. Pitäisi jaksaa mennä lenkille, joskaan ei kyllä yhtään huvittaisi kun ilma on niin lämmin, että hiki tulee jo kun istuu sisällä... Puuh. Ei kyllä saisi valittaa kun kohta tulee syksy ja ilmat alkavat viiletä ja sitten pitää kestää sitä loskaa ja lumituiskua monta kuukautta. Ensin aion kuitenkin lukea vähän Potteria ja sitten vasta raahaudun tuonne lenkkipolulle, jos se ehtisi vähän jo viiletäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti