sunnuntai 23. elokuuta 2009

Unelmakoti

Kämppäni sisustus on äärimmäisen tylsä ja kesken. Jotenkin en kuitenkaan jaksa siihen edes kovasti panostaa, kun olen melkein 100% varma, että kun koulu loppuu niin muutan sieltä pois, enkä jaksa sisustaa siksi niin kovasti. Sitten joskus kun olisi ihan oma kämppä, josta ei tarvis lähteä mihinkään, eli ei oli vuokraisäntää joka voisi heittää pihalle parin kuukauden varoitusajalla. Sitten kun minulla on sellainen pysyvä kämppä, niin unelmissani se näyttäisi tältä:


Aika mahtava idea laittaa keittiönkaappeihin (ja miksei muihinkin kaappeihin) tälläiset ovet, mihin voi kirjoittaa ja piirtää. Ainakin muistaa missä pitää mukeja ja mihin ne lautaset on taas piilotettu. Vieraatkin löytävät tavarat helpommin tarvittaessa. Ja jos on oikein taiteellinen, niin noihinhan saa piirrettyä vaikka mitä upeaa! Ja jääkaapin oveen saa näppärästi polaroidkuvia tärkeistä hetkistä ja ihmisistä.


Sievät yksityiskohdat kiinnostavat minua myös sisustuksessa. Kun valokatkaisija on näin kaunis, olisi pakko rämpyttää niitä valoja, että sitä pääsisi hiplailemaan ja ihastelemaan. Ja tuo pöllösateenvarjoteline! Mistä ihmiset löytävät tällisiä aarteita?!

Ja sitten vaatteiden säilytys! Olisi ihanaa jos olisi oikein kunnon vaatehuone, jossa olisi kauniit kaapit, vaaterekki, iso hylly kengille, paljon laatikoita ja boxeja koruille, alusvaatteille, vöille yms. Ja vaatteita ei tietenkään kaikkia tulisi piilottaa kaappeihin, vaan ne kauneimmat saisi ripustaa seinille kaikkien nähtäville.

Ja lisää ihania yksityiskohtia. Tuollainen kämppä missä olisi pitkä käytävä, jonka varrella huoneet olisivat olisi aika upea!

the selby

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti